Wij eten zoveel mogelijk seizoensgebonden. Met een moestuin word je ook enigszins verplicht om te leven en eten met Moeder Natuur. Maar dat brengt wel uitdagingen mee. Wanneer de courgetteperiode aanbreekt is één ding zeker; we eten minimaal 5 keer per week courgette. Culinair creatief blijven is een kunst. Hoe voorkom je eigenlijk dat courgettes op een gegeven moment je neus uitkomen? In dit artikel ontdek je culinaire courgetterecepten met courgette als hoofdingrediënt. Geloof ons maar, courgettes vervelen nooit!
Op zichzelf zijn courgettes niet heel bijzonder van smaak, maar met de juiste kruiden en goede grillmethode zijn ze overheerlijk! Wij delen graag ons recept van gebakken courgetteschijven. Het is een simpel gerecht, maar be prepared, check goed de agenda voor de volgende dag, want je gaat geheid naar knoflook ruiken.
Ingrediënten:
Aan smaak ontbreekt het allesbehalve aan deze soep. Kruiden is de key.
Ingrediënten:
Een gevulde bolcourgette is plaatje om te zien, alleen dit consumeren met nette tafelmanieren is wel een ding. Benieuwd naar dit leuke recept?
Ingrediënten: