• Mark

    "Heb lief en doe wat je wilt"

Mark is getrouwd met Hellen en is de vader van zes prachtige kinderen en een groeiend aantal schoon- en kleinkinderen. Geboren in 1968, opgegroeid in Capelle aan den IJssel. Na afronding van het VWO het bedrijfsleven ingestapt en zijn passie voor werk en ondernemen gecombineerd met een onverzadigbare leergierigheid.

Als een van de oprichters en als huidig consultant van Radancy Nederland (voorheen Maximum) - een toonaangevend technologisch communicatie advies bureau - is Mark betrokken bij het geven van strategisch en online advies aan tientallen grote ondernemingen en (rijks)overheidsorganisaties.

Zijn hart ligt bij het combineren van digitale innovaties en technologische implementaties met een noeste handarbeid en een zelfvoorzienende lifestyle. Daarbij met een kritische blik op zoek naar transities in de samenleving in de meest brede zin: monetair en economisch, agro en food, care en cure, energie en water, milieu en klimaat, onderwijs en arbeid, singulariteit en technologie. Mark's leergierigheid wordt beloond met veelzijdigheid en kennis van (geo)politiek, theologie, muziek, IT, duurzaamheid, technologie, energie en economie. 

Samen met zijn gezin zijn de dromen werkelijkheid gemaakt: samen leven, samen zorgen, samen werken. Geïnspireerd door de Bijbel, waarin het kerngezin een cruciale rol speelt en (een stukje van) deze wereld is gegeven als een erfdeel om te bebouwen en bewonen. 

De gezichten achter Kijkje bij de Buuren