• Mark

    "Heb lief en doe wat je wilt"

Mark is getrouwd met Hellen en heeft zes prachtige kinderen en een groeiend aantal schoon- en kleinkinderen. Geboren in 1968, opgegroeid in Capelle aan den IJssel. Na afronding van het VWO het bedrijfsleven ingestapt en zijn passie voor werk en ondernemen gecombineerd met een onverzadigbare leergierigheid. Volgens anderen geboren met een digitaal gen, waardoor digitale innovatie en het integreren van technologie, marketing en communicatie een vanzelfsprekendheid is.

Verder: gedreven en pragmatisch, onrustig met tijd voor alles, conflictmijder maar allesbehalve risicomijdend, levensgenieter met besef van tijdelijkheid. En een tekort aan slaap, want er is zoveel interessants te doen! Op zoek naar transities in de samenleving in de meest brede zin: monetair en economisch, agro en food, care en cure, energie en water, milieu en klimaat, onderwijs en arbeid, singulariteit en technologie. En naast het geven van strategisch en online advies aan tenminste 50 van de grootste werkgevers, geeft hij als partner en managing director leiding aan Radancy Nederland, een toonaangevend arbeidsmarkt communicatie advies bureau en sinds oktober 2019 onderdeel van TMP Worldwide.

Mark's leergierigheid wordt beloond met veelzijdigheid en kennis van (geo)politiek, theologie, muziek, IT, duurzaamheid, technologie, energie en economie . Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd. Dat is zijn levensmotto.

Samen met zijn gezin zijn de dromen werkelijkheid gemaakt: samen leven, samen zorgen, samen werken. Geïnspireerd door de Bijbel, waarin het kerngezin een cruciale rol speelt en (een stukje van) deze wereld is gegeven als een erfdeel om te bebouwen en bewonen. 

De gezichten achter Kijkje bij de Buuren