• Feestje?

    Feestje!

Één met de natuur

Kinderfeestje in de natuur

Niemand is een binnenmens en binnenkinderen bestaan niet. Daarom organiseren wij kinderfeestjes waarin buiten, natuur, outdoor en bushcraft centraal staan. Een feestje op maat rekening houdend met de leeftijd, hobby's en interesses van jouw kind. Inclusief natuurlijk lekkers en uiteraard activiteitenbegeleiding. Wij stellen een mooi programma - uiteraard in overleg - met jou(w kind) samen voor een onvergetelijk feestje in Berkenwoude (regio Gouda/Rotterdam/Krimpenerwaard).

Kleurenanalyse

Kinderfeestje voor meisjes

We kijken naar het effect van kleuren. Hoe de ene kleur je laat sprankelen en hoe de andere kleur het tegenovergestelde doet. Samen ontdekken we jouw kleuren en welk kleurtype je bent. Je hebt je eigen unieke kleuren van je ogen, huid en haar. Deze kleuren vormen de basis en daarmee het uitgangspunt van de kleurenanalyse.

Vrijgezellenfeest "aan de slagt"

Wat anders doen dan karten, (teveel) bier drinken en of paintballen op een vrijgezellenfeest? Dat kan bij ons op het erf, iets heel anders. Met een stoere groep mannen - of vrouwen - kan je komen leren slachten. Wij zorgen voor de kippen, een biertje en een bitterbal en als er animo is nog een potje luchtbuks schieten. Durf jij het aan?