• De blog van de Buuren

    Alles over verduurzaming, erfdelen, moestuinieren en meer

Zero waste in de badkamer

Maria - | 11 maart 2022

Het grote less waste feest van de badkamer. Ontdek hoe eenvoudig het is te minimaliseren in jouw badkamer en wegwerpproducten te vervangen door meer duurzame alternatieven.

2021. Een jaar Instagram in vogelvlucht

Mark - | 03 januari 2022

2021. Een jaar Instagram in vogelvlucht. 52 weken in 200 foto's en 100 korte stories.

Ervaring met wasbare luiers van onze poepexperts

Maria - | 03 juli 2020

Struin (st)ront op internet en raak vooral nog meer gedesillusioneerd over wasbare luiers. Althans, dat is onze ervaring na een urenlange zoektocht naar de do’s en don'ts. Spoiler alert: het antwoord ga je niet vinden. Wel delen we graag wat onze ervaringen zijn met het ‘wasbare luier leven’.

Tweedehands kleding kopen, waar halen we het vandaan?

Maria - | 11 juli 2020

Wij houden ervan om ons leuk te kleden. Dat moet in kleur, in print en het liefst ook nog tweedehands. Is dat zoeken naar een speld in een hooiberg? Zeker niet! We maken gebruik van verschillende tweedehands verkoopmogelijkheden voor de aanschaf van tweedehands kleding. Benieuwd waar we dat vandaan halen?

Twijfels en weifels over wasbare poepvangers

Maria - | 03 juli 2020

Wasbare luiers, wel doen, niet doen? Want ja..uhh. poep. Gedoe met poep. Confrontatie met poep. Heel veel poep. Hieronder ga ik in op 3 veelgehoorde bezwaren in voor het gebruik van wasbare luiers: Poep in de wasmachine, wassen en drogen en kosten. Ga mee op dit drollige avontuur.

Billen die ook wat willen

Maria - | 05 juli 2020

Kinderbillen willen wat, maar vooral heel veel niet. Ik heb het over billendoekjes. Ooit al eens bij billendoekjes stilgestaan? Bij de keuze die je maakt, waarom je die maakt en welk effect dat heeft. Tijd om er even wat langer bij stil te staan, aangezien het de billen van jouw kind aangaat.