• Reviews

  Sietse ★★★★★

 • Reviews

  Marijn ★★★★★

 • Reviews

  Marc-Jan ★★★★★

 • Reviews

  Robin ★★★★★

 • Reviews

  Rosanne ★★★★★

 • Reviews

  Suzanne ★★★★★

 • Reviews

  Sjoerd ★★★★★

 • Reviews

  Arno ★★★★★

 • Reviews

  Chris ★★★★★

 • Reviews

  Lindia ★★★★★

 • Reviews

  Studio Dubbelop ★★★★★

Chris - juli 2023

Goede morgen, weer opnieuw met m'n neus op de feiten gedrukt. Meer inzicht gekregen in het V2L systeem. Is er ook een schema of andere documentatie over het "kleine" nieuwe 3 phasen systeem? Bedankt en ik blijf kijken.

Studio Dubbelop - juli 2023

Kijkje bij de Buuren is een kijkje in een Paradijsje. De omgeving voor de Workshop Off-Grid kan niet beter. Alles bij de hand; Off-Grid praktijk én kennis. Mark beantwoordde alle vragen op energiegebied en liet alle vakgeheimen zien. Met 2 deelnemers was het een exclusieve ervaring. Ik begon als een leek en weet nu welke stappen ik moet gaan nemen om mijn eigen project te beginnen.

Lindy - mei 2023

Wij vonden het een inspirerende en leerzame ochtend! Leuk om te zien dat er best wat mensen zijn met dezelfde mindset.
 

★★★★★

Chris

★★★★

Lindy

★★★★★

Joke

★★★★★

Marinda

Joke - mei 2023

De workshop 'kippen slachten' was heel leerzaam. We kregen veel informatie over pluimvee in het algemeen en de kip en het slachten hiervan in het bijzonder. Een rondleiding op het grote terrein met moestuin en verschillende dieren, was inbegrepen en heel indrukwekkend. Na een duidelijke instructie konden we zelf, onder begeleiding, aan de slag(t), waarbij er voldoende ruimte was voor vragen. Kortom, een nuttige workshop die ik iedereen die zelf zijn kippen wil slachten kan aanbevelen.

Marinda de K - april 2023

Wij hebben een verjaardagsfeestje gevierd. Zowel met kids als volwassenen. ledereen heeft het naar zijn zin gehad. Hele diverse lokatie met sfeer ruimte en mogelijkheden!

Arno - februari 2023

Leerzaam en goede uitleg over het slachten van een kip.

★★★★★

Arno

★★★★★

Natascha

★★★★★

Sjoerd

★★★★★

Suzanne

Natascha - februari 2023

Het was een heel leerzame en respectvolle workshop. En de kip heeft goed gesmaakt.

Sjoerd - februari 2023

Workshop kip slachten: Afgelopen zaterdag heb ik hier de workshop kip slachten mogen ervaren, wat een ontzettend goede workshop! Alles werd heel duidelijk uitgelegd, Harm wist de spanning laag te houden voor zowel kip als mens. Het was heel prettig om te mogen ervaren dat je grip kunt hebben op hoe je vlees op het bord terecht komt.

Suzanne - januari 2023

Wij zijn bij de workshop Off grid energie en Zelfvoorzienend leven geweest. Vonden het ontzettend leerzaam en waardevol. Hartelijke, pure en eerlijke familie waar we ons meteen thuis voelde. Geweldig om hier te zien hoe zij leven. Wij hebben ontzettend veel ideeën opgedaan, absolute aanrader!

Robin - oktober 2022

Workshop: off-grid energie, Op alle fronten meer dan 5 sterren waard! Zeer kundige sessie waarin veel ruimte was (over en weer) om zaken uitvoerig te bespreken onder het genot van een hapje drankje in een prettige ruimte met een beperkt aantal deelnemers. Zeer vriendelijke en gastvrije ontvangst van de eigenaren en zo ook de nazorg en beloofde materiaal welke snel verzonden werd over de mail. Een dikke aanrader!

★★★★★

Robin

★★★★★

Wilbert

★★★★★

Rosanne

★★★★★

Marc-Jan

Wilbert - oktober 2022

Ik vond het en voorrecht jullie passie in het echt mee te mogen maken. Als ik met mijn kennis/kunde/ervaring iets kan betekenen dan graag. Wilbert.

Rosanne - augustus 2022

Een tijdje terug ben ik naar een meewerkdag bij deze ontzettend leuke mensen geweest. Het was heerlijk om met je handen bezig te zijn en niet na te hoeven denken. Ook was het heel gezellig en werd er super goed voor ons gezorgd met oa een heerlijke boerenlunch. Al met al een zeer geslaagde dag en voor herhaling vatbaar! Tot ziens!

Marc-Jan - augustus 2022

Wij mochten een kijkje nemen in het leven van een zelfvoorzienende woongemeenschap. Erg interessant en leerzaam. Heeft een goede en gezonde indruk op ons achtergelaten en ons op nieuwe ideeën gebracht. We komen zeker nog een keer langs bij jullie.

Kirsten - augustus 2022

Super duidelijk uitgelegde workshop, ze denken mee in oplossingen want omdat ik lichamelijk niet in staat was te komen kon ik via videoverbinding toch de workshop volgen. Veel mogelijkheden tot vragen en ze nemen echt de tijdd voor je. Een aanrader!

★★★★★

Kirsten

★★★★★

Renate

★★★★★

Sietse

★★★★★

Miranda

Renate - juli 2022

Super interessant en heerlijk om naar mensen te luisteren die met zoveel passie leven.

Sietse - mei 2022

Vanmorgen hebben wij hier met vader, broes en zwagers een workshop kippen slachten gevolgd.
Het was een zeer interesante leerzame en leuke workshop.
Een aanrader voor iedereen die wat meer zelfvoorzienend wil leven!

Miranda B - juli 2022

Super leerzame dag ! Bedankt voor deze mooie rondleiding En kijkje in jullie leven Kom graag keer terug

Leonie - 2020

De gezellige en enthousiaste familie van Buuren is een ambitieus project gestart, namelijk zo duurzaam mogelijk leven met aandacht voor alle aspecten van het dagelijks leven. Dit pakken ze professioneel aan waarbij ieder familielid z'n bijdrage levert, maar verliezen ook zeker het persoonlijke aspect niet uit het oog. Ze delen graag hun kennis en ervaringen met anderen en willen laten zien dat het zeker kan, zelfvoorzienend leven (en bij je schoonmoeder op het erf ;) )! Bekijk dus snel hun website, of ga eens langs :)

Ook een review plaatsen?