• Kinderfeestje voor meisjes

    in kleur & stijl

Wat is een kleurenanalyse?

We kijken naar het effect van kleuren. Hoe de ene kleur je laat sprankelen en hoe de andere kleur het tegenovergestelde doet. Samen ontdekken we jouw kleuren en welk kleurtype je bent. Je hebt je eigen unieke kleuren van je ogen, huid en haar. Deze kleuren vormen de basis en daarmee het uitgangspunt van de kleurenanalyse.

Pakket 1: ontdek jouw kleurtype

Wij organiseren een heus kinderfeestje voor meisjes met - na een korte introductie van wat het is - voor ieder meisje een kleurenanalyse. Ieder meisje krijgt na afloop een eigen kleurstrip mee van de juiste kleurtype. Het feestje duurt ongeveer 2 uur en vindt plaats in Berkenwoude, indien gewenst komen we bij jou thuis langs; dan rekenen we € 0,30/km reiskosten. Een kleurenanalysefeestje kost 100 euro voor een groep tot 5 meisjes en heeft een meerprijs van 15 euro per meisje tot een groep van maximaal 10 meisjes.

 

Pakket 2: ontdek jouw kleurtype onder het genot van een high-tea

Wij organiseren een heus kinderfeestje voor meisjes met - na een korte introductie van wat het is - voor ieder meisje een kleurenanalyse onder het genot van een huisgemaakte high-tea. Ieder meisje krijgt na afloop een eigen kleurstrip mee van de juiste kleurtype. Het feestje duurt ongeveer 2,5 uur en vindt plaats in Berkenwoude, indien gewenst komen we bij jou thuis langs; dan rekenen we € 0,30/km reiskosten. Een kleurenanalysefeestje inclusief high-tea kost 160 euro voor een groep tot 5 meisjes en heeft een meerprijs van 20 euro per meisje tot een groep van maximaal 10 meisjes.

 

Interesse?

Neem contact op via familie@kijkjebijdebuuren.nl als je een offerte wilt opvragen of meer wilt weten over dit kinderfeestje.

Kijkje in ons dagelijks leven?