• Kinderfeestje in de natuur

    compleet & verzorgd

buiten is het altijd feest

Buitenfeest

Niemand is een binnenmens en binnenkinderen bestaan niet. Daarom organiseren wij kinderfeestjes waarin buiten, natuur, outdoor en bushcraft centraal staan. Een feestje op maat rekening houdend met de leeftijd, hobby's en interesses van jouw kind. Inclusief natuurlijk lekkers en uiteraard activiteitenbegeleiding. Wij stellen een mooi programma - uiteraard in overleg - met jou(w kind) samen voor een onvergetelijk feestje in Berkenwoude (regio Gouda/Rotterdam/Krimpenerwaard).

verzorgd en begeleid

Voor ieder wat wils

Heb je een creatieveling? Dan kunnen we knutselen met materialen uit de natuur, paracord armbanden maken of happy stones versieren.

Heb je eerder een actieveling? Dan schieten we pijl en boog, spelen we levend bingo, gaan we touwtrekken en varen we met het vlot.

Heb je een avonturier? Dan maken we vuur, bouwen we een hut en doen een speurtocht.

Heb je een ontdekker? Dan gaan we wildplukken, ontdekken we eetbaar onkruid en leren meer over kleine friemelbeestjes.

Heb je een dierenliefhebber? We kroelen kuikens, aaien de varkens en voeren de kalkoenen. Wie geluk heeft, vindt eieren!

In overleg met jou stellen we een passend, gevarieerd buitenprogramma samen.

 

Wat kost dat?

Op basis van jouw wensen stellen we een offerte samen. Ga uit van 55,- per uur aan activiteitenbegeleiding inclusief natuurlijk lekkers: huisgemaakte taart en limonade uit eigen gaard. Met allergieën en vega(n) wordt rekening gehouden en kosten voor eventuele gewenste lunch of diner in rekening gebracht.

Kijkje in ons dagelijks leven?