• Levi

    Vriendelijke grote beer

Levi is de een na oudste van de 6 kinderen. Hij is de bijzondere mix van een subliem back-end developer, een vriendelijke grote beer en Prince Charming (zie zijn wilde bos blonde haren en blauwe ogen).

Mocht je je verbazen hoe ‘t kan dat het op zo’n groot erf zo opgeruimd is: die credits zijn voor Levi. Zijn leven is net als zijn code. Ordelijk en overzichtelijk, en alles wat ie doet, gaat gestructureerd. Dus als je ‘m niet achter zijn computer aantreft, is ie ergens puinruimen of zware spullen versjouwen. Of je treft ‘m aan in de boulderhal. Hangt hij niet aan de klimmuur, dan klautert ie in de bomen om onze overavontuurlijke kat te redden of klimt hij over de daken om de zonnepanelen van onkruid te ontdoen.

Gelukkig kan deze jongen wel genieten hoor met vrienden en collega’s. Zo is in het weekend een lekker biertje op z’n plaats. En dan hebben we het natuurlijk wel over een steengoede IPA of een frisse Pale Ale. Of hangt hij de coole oom uit. Hij staat niet voor niks bekend als de kindermagneet (ook onder zijn collega’s). Niet gek ook, want wie is er nu niet dol op deze zorgzame vent?!

De gezichten achter Kijkje bij de Buuren