• Hellen

    Natuurlijke verbinder

Hellen is meer dan 30 jaar de vrouw van Mark, moeder van zes eigenzinnige kinderen en inmiddels de oma van zeven prachtige kleinkinderen.

Naast de dagelijkse beslommeringen (wassen, koken, schoonmaken en opnieuw wassen, koken, schoonmaken), een luisterend oor zijn voor haar (klein)kinderen en de gezellige momenten met elkaar, werkt Hellen als zelfstandig ondernemer in haar bedrijf Four Seasons in Kleur en Stijl. Als imagoconsulente laat ze mensen zien hoe ze in hun kracht komen te staan met de juiste kleur en kleding.

Naast haar werk geeft ze kleur aan het familieleven. Familievakanties organiseren voor meer dan 60 man is voor Hellen een ‘gewone’ prestatie en met haar sprankelende en enthousiasmerende persoonlijkheid wordt het samenwonen in ieder geval nooit een grijze-muizen-bedoening. Haar verbindende karakter is onmisbaar, evenals haar talent voor structureren en organiseren. Wat moeten we zonder Hellen. Ze weet zelfs welke sokken bij wie horen. Hoe doet ze dat toch met zoveel mensen om haar heen?

Gemeenschappelijk wonen voelt als de normaalste zaak ter wereld, maar Hellen beseft ook wel dat samenwonen met je kinderen en schoonzonen vandaag de dag niet vanzelfsprekend is. Stiekem is ze daar best trots op! Niet alleen omdat ze haar kinderen nog steeds in haar buurt kan verdragen ;-) (na 30 jaren volledige toewijding om haar 6 energieke en bruisende kinderen voor de grote wereld klaar te stomen), maar hoe tof is het als je kinderen ook bij jou willen blijven wonen? Voor haar is dat het grootste compliment aan haar moederschap.

De gezichten achter Kijkje bij de Buuren