Judith

Judith

Ik ben Judith, een zelfstandige marketingcommunicatie-idioot, familiemens, natuurliefhebber, kletskous en de onrustigheid zelve. Ik heb een ongekende drang naar vrijheid, afwisseling en vooral doen ‘wat ik lekker zelf wil’, en tegelijkertijd ben ik ook enorm gehecht aan mijn vertrouwde plekje thuis met mijn eigenzinnige en hechte familie. Het altruïstisch wonen past dus helemaal in mijn straatje!

 

Met mijn bodemloze energietank – blijkbaar geërfd – ben ik nooit niet bezig. Als je mij niet achter mijn computer ziet, dan vind je mij wel in de tuin, in een meeting, op de mountainbike, achter de piano, in de boomgaard, bij de kippen, konijnen of katten. Zo niet? Dan zit ik voor de verandering op z’n kop op de stoel een boek te lezen of ben ik koffiekletsen met moeder.

 

Ik sta bekend als een tikkeltje extremistisch rondom ecologisch en duurzaam leven. Niet biologisch vlees is not done, autorijden doe ik alleen als het écht nodig en afval scheiden kan ik zelfs met mijn ogen dicht. Daarentegen gaat klussen rampzalig verkeerd zelfs met mijn ogen wijd open. Dat laat ik liever aan de mannen over. Dus zóóó zelfstandig ben ik zeker niet ;-). En dat hoeft ook niet, want we wonen hier samen, en dat betekent taken verdelen. Doen waar je goed in bent. In mijn geval: ‘moestuinieren’, familie-avonden ‘organiseren’, tuinonderhoud en oog houden voor het welzijn van de ander.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.